Hoe kan ik helpen?

Tekstschrijven

Ochtendhumeurtje: Wat heeft de bumperklever achter me meegemaakt waardoor hij zo agressief zijn hand naar me opsteekt en toetert als ik met 80 km per uur over de provinciale weg rijd? Woont hij nog thuis? Smeert zijn 87-jarige moeder iedere ochtend zijn boterhammen en was vandaag de pindakaas op?

Vreemdelingen: Vlak voor de kust van Cartagena in Colombia ligt een recent ontdekt koraalrif in verbazingwekkend goede staat.  Het havenbedrijf wil echter graag een nieuw toegangskanaal maken zodat grotere schepen makkelijker binnen kunnen komen, maar dat kan alleen op de locatie van het rif. Wat als dat rif in twee delen gesplitst wordt door een baggerschip, gaan de vissen van het linkerdeel de vissen van het rechterdeel dan wegjagen als ze een keer langs willen komen?

Ecologisch Advies

Veelvoorkomende producten die ik schrijf zijn:

  • Management plannen voor de uitvoering van (monitoring)maatregelen (aanbesteding fase / uitvoering fase);
  • Milieueffectrapportages;
  • Monitoring verslagen
  • Eindrapportages van projecten
  • Jaarplannen (intern)
  • Promotieartikelen in tijdschriften

Daarnaast heb ik veel ervaring met het opzetten en uitvoeren van complexe monitoring campagnes, habitat restauratie, werk in tropische gebieden (koraalriffen, zeegras en mangrove) en heb ik gewerkt aan het ontwikkelen van innovatieve producten zoals 3D geprinte riffen op basis van zand.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.